Palvelemme

Epilän JP-huolto on täyden palvelun autohuolto ja autokorjaamo Pirkanmaalla. Meiltä saat huollot ja korjaukset vaivattomasti ja luotettavasti 35 vuoden kokemuksella. Tarjoamme myös renkaita ja tarvikkeita. Tervetuloa tutustumaan, tai soita, ja teemme sinulle yksilöllisen tarjouksen.

Määräaikais- ja vuosihuollot

Huollamme kaikenmerkkiset autot ikään katsomatta. Tarvittaessa voimme noutaa ja palauttaa auton. Polttimot ja pyyhkimet ilman ajanvarausta.

Katsastushuollot ja -käynnit

Laitamme autossasi kaikki kuntoon katsastusta varten, ja voimme myös tarvittaessa käydä katsastamassa autosi puolestasi.

Ilmastointihuollot

Ilmastointilaitteen suositeltu huoltoväli on 2 vuotta. Huollata ilmastointi säännöllisesti, että se toimisi moitteettomasti myös kesähelteillä.

Vikadiagnostiikka

Käytämme korkealaatuisia ja tarkkoja Bosch-diagnostiikkalaitteita, joilla onnistuvat mm. vikakoodien luku ja nollaus.

Öljyjenvaihdot

Käytämme laadukkaita Teboil Diamond öljyjä. Meillä onnistuu myös DSG-vaihteistoöljyn vaihdot ja muiden nesteiden vaihdot.

Rengastyöt ja renkaat

Tule meille kun sinulla on rengasongelmia. Korjaamme rikkoutuneet renkaat, ja tarvittaessa voit ostaa meiltä uudet.


03 344 0207, 044 344 0237

Kirjoita viesti

Voit antaa palautetta, pyytää yhteydenottoa, pyytää tarjousta, kysyä tarkemmin jostain, tai ihan mitä vaan. Huom! Tämä ei ole ajanvarauslomake, mutta toki voit ehdottaa jotain tiettyä huoltoaikaa ja otamme sinuun yhteyttä ja sovimme tarkemmin.